Συρραφή θλαστικών τραυμάτων σε ενήλικες


default

Το θλαστικό τραύμα είναι ο επιπολής τραυματισμός του δέρματος και κάποιες φορές και των υποδόριων ιστών σε διάφορες περιοχές του σώματος, συχνά από ατυχήματα στην καθημερινή ζωή είτε μέσα στο σπίτι, είτε σε εξωτερικούς χώρους ή στον εργασιακό χώρο.Η συρραφή ενός θλαστικού τραύματος από τον πλαστικό χειρουργό εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή σύγκλειση του τραύματος, την τοποθέτηση της ουλής σε μη εμφανή σημεία όπου αυτό είναι δυνατόν και τη μετεγχειρητική φροντίδα της ουλής ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μιας δύσμορφης ουλής και να επιτευχθεί το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Σε μεγάλα θλαστικά τραύματα, που συνοδεύονται με ελλείμματα δέρματος, η πλαστική χειρουργική μπορεί να χρησιμοποιήσει μια πλειάδα χειρουργικών κρημνών, όπου σχεδιάζονται έξυπνα στο παρακείμενο δέρμα και έτσι επιτυγχάνεται η σύγκλειση της τραυματικής περιοχής.

Τις περισσότερες φορές απαιτείται μόνο τοπική αναισθησία και ο ασθενής επιστρέφει άμεσα μετεγχειρητικά στο σπίτι του.

Σε περίπτωση ανάγκης έκτακτων περιστατικών και για ώρες όπου το ιατρείο δε λειτουργεί, παρακαλώ πολύ απευθυνθείτε στην Κλινική Άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310 380000 και ζητήστε να έρθετε σε επικοινωνία με την κ. Γιαννοπούλου. Η ίδια και η ομάδα της θα επικοινωνήσουν σύντομα μαζί σας για να σας εξυπηρετήσουν και να αναλάβουν ταχύτατα την αντιμετώπιση του ασθενή

Εγγραφείτε
στο Newsletter
[mc4wp_form id="10218"]
Πλαστικός Χειρούργος
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων