Θεραπεία με Fraxel


default

Η μη επεμβατική τεχνολογία του Fraxel SR Lazer αποτελεί το πρώτο και μοναδικό δερματολογικό σύστημα Lazer το οποίο χρησιμοποιεί την κλασματική δερματοθεραπεία ως μη επεμβατική μέθοδο δερματικής αναζωογόνησης. Το Fraxel Lazer έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνονται με τη χρήση του τα κλινικά αποτελέσματα των επεμβατικών Lazer δερματοθεραπείας αλλά με ιδιαίτερη ασφάλεια και με σημαντική μείωση όλων των πιθανών παρενεργειών.

Το Fraxel χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων όπως οι δυσχρωμίες, οι φωτογήρανση, οι ραγάδες, οι υπερτροφικές ουλές και οι λεπτές ρυτίδες στην περιοχή του ματιού και του στόματος.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Fraxel είναι η δυνατότητα θεραπείας της φωτογήρανσης ιδιαίτερα στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του άνω θώρακα (ντεκολτέ).
Το κέντρο GA Plastic Surgery διαθέτει το τελευταίας τεχνολογίας Fraxel Palomar Lux 1540 μη επεμβατικής κλασματικής τεχνολογίας. Έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες θεραπείας δερματικής αναζωογόνησης με εγγυημένη ασφάλεια, ελεγχόμενη παρακολούθηση, επιθυμητά αποτελέσματα και με ιδιαίτερα μικρό ή μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας στο www.palomarmedical.com

Εγγραφείτε
στο Newsletter
[mc4wp_form id="10218"]
Πλαστικός Χειρούργος