Αιδιοπλαστική


default

Ένας αυξημένος αριθμός γυναικών σήμερα υποβάλλονται σε αιδοιοπλαστική για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι περισσότερες από αυτές επιθυμούν μία αισθητική βελτίωση του αιδοίου τους, γεγονός που αναπτερώνει την αυτοπεποίθησή τους καθώς και την ερωτική τους συμπεριφορά. Κάποιες γυναίκες βέβαια αντιμετωπίζουν λειτουργικά ζητήματα, όπως δυσφορία κατά την ερωτική πράξη ή δυσκολίες σε καθημερινές εργασίες, προβλήματα υγιεινής ή κακοσμίας, αδυναμία να φορέσουν συγκεκριμένο ρουχισμό. Όλες οι γυναίκες όμως αισθάνονται την ανάγκη να παραμείνουν ενεργές, χωρίς να αποκλείονται από καμία δραστηριότητα της ζωής!

Η αιδοιοπλαστική είναι μία σχετικά απλή επέμβαση, μετά το πέρας της οποίας, η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της και η ανάρρωσή της είναι σχετικά γρήγορη. Σχεδιάζεται η αισθητική σμίκρυνση των μικρών χειλέων του αιδοίου, με σκοπό να μην προβάλλουν εκτός των μεγάλων χειλέων του αιδοίου. Παράλληλα μπορεί να διορθωθεί οποιοδήποτε αισθητικό ζήτημα των μεγάλων χειλέων. Για παράδειγμα με τη μεταφορά λίπους έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε τα μεγάλα χείλη, ώστε να έχουν μία πιο «ζουμερή» και νεανική εμφάνιση. Αν βέβαια αυτά είναι πολύ μεγάλα και «κρεμάμενα», υπάρχει η δυνατότητα να μειωθούν.

Τις περισσότερες φορές η αιδοιοπλαστική συνδυάζεται με μικρού βαθμού λιποαναρρόφηση της ηβικής περιοχής, ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη αναζωογόνηση των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Σε περίπτωση που η ασθενής επιθυμεί ολική αναζωογόνηση της γεννητικής περιοχής, τότε οι παραπάνω επεμβάσεις συμπληρώνονται με σύσφιξη των ανατομικών στοιχείων της περιοχής με τη συνδρομή της εξειδικευμένης γυναικολογικής ομάδας με την οποία συνεργαζόμαστε.

Εγγραφείτε
στο Newsletter
[mc4wp_form id="10218"]
Πλαστικός Χειρούργος